Kendisser blev væk fra Tryg-topmøde

Medlemmerne af TryghedsGruppens repræsentantskab får 35.000 i honorar for at deltage i to årlige møder. Per Larsen og Peter Mygind blev væk fra det første.

Skuespilleren Peter Mygind og den pensionerede politimand Per Larsen har tjent 17.500 kr. uden at gøre meget væsen af sig.

De to kendisser var med til at gøre valget til TryghedsGruppens repræsentantskab til en celeber og kulørt affære tidligere i år. Begge d'herrer blev opstillet af den siddende bestyrelse og var med suveræne stemmetal med til at sørge for, at bestyrelsens kandidater fik flere stemmer end de kandidater, der stillede op mod bestyrelsen.

Da det første praktiske stykke arbejde i Trygfonden skulle gøres, blev de imidlertid væk.

Det første repræsentantskabsmøde med efterfølgende middag blev afholdt på Radisson SAS Hotellet på Amager i København, og da de nye medlemmer af repræsentantskabet skulle præsenteres, var hverken Per Larsen eller Peter Mygind til stede.

Det undrede bl.a. en tredje stemmesluger, Mette Reissmann, der selv afbrød en tv-optagelse i Skotland for at komme med til mødet.

»Jeg tog turen frem og tilbage samme dag, fordi der kun er to møder om året i repræsentantskabet, og der er ingen tid at spilde, hvis vi skal have indført større åbenhed i TryghedsGruppen til gavn for forsikringstagerne. Desuden er jeg meget ydmyg over at have fået så mange stemmer, hvilket også er en god grund til at møde op,« siger Mette Reissmann fra Skotland.

Per Larsen og Peter Mygind har ikke reageret på Morgenavisen Jyllands-Postens henvendelse.

Repræsentantskabsmødet afslørede i øvrigt, at der efter tre regionsvalg nu er 19 medlemmer, der er kritiske overfor den siddende ledelse med Mikael Olufsen i spidsen.

På mødet stillede direktør Frans Boch op til bestyrelsen, og med 19 stemmer var han langt fra at blive valgt i konkurrence med bestyrelsesformand Mikael Olufsen, Jens Iwer Petersen, Jens Bjerg Sørensen og Jørgen Huno Rasmussen.•

Læs også