rubrik mangler

RB-Børsen RB-Børsen /ritzau/

Bank køber aktier tilbage


Bankdrift En positiv udvikling i bankdriften har fået Salling Bank til at tilbagekøbe de af bankens aktier, der har været ejet af Finansiel Stabilitet. I alt er der tilbagekøbt aktier for 2,8 mio. kr. »Banken havde i 2009 betalt en mindre del af den samlede garantiprovision til bankpakke I med egne aktier. Efter tilbagekøbet ejer Finansiel Stabilitet ingen aktier i Salling Bank,« skriver banken i en meddelelse. Efter tilbagekøbet udgør Salling Banks beholdning af egne aktier 7,7 pct. af aktiekapitalen mod 5,5 pct. ultimo 2009.

Carlsberg i indisk dialog


Bryggeri Carlsberg er måske på vej i et samarbejde med rivalen Anheuser Busch Inbev omkring en alliance i Indien, hvor de to parter vil dele produktions- og distributionsplatforme i landet. Det skriver den indiske uafhængige investerings-nyhedsside vccircle.com, der refererer til »mindst to kilder bekendt med udviklingen«. Ifølge disse kilder har der fundet indledende samtaler sted mellem ledelserne for de to bryggeriers asiatiske afdelinger.

Ud af gældsfængsel


Konkurs Storinvestoren og den tidligere ejer af Nyhedsavisen, Morten Lund, er kommet ud af sin personlige konkurs. Det skriver Business.dk. Morten Lund foreslog i Skifteretten selv en gældsnedsættelse - en såkaldt tvangsakkord - for at vriste sig ud af den personlige konkurs, som har forfulgt ham i mere end et år. Det fik støtte fra 75 pct. af kreditorerne. Så i stedet for at skylde 78,7 mio. kr. skal Morten Lund blot betale kreditorerne godt 10 pct. af den samlede gæld. Ifølge Business.dk har han lånt de knap 8 mio. kr. af venner og bekendte.

Læs også