Kort nyt - Erhverv

Gratiskultur Der skal tænkes kreativt i kampen mod nettets gratiskultur, fastslår en ny rapport fra Institut for Fremtidsforskning. Man kan f.eks. i begyndelsen forære varen væk. Meningen er, at gratisprodukter vil afføde køb af yderlige produkter eller ekstraydelser.

Krisetid Økonomiske krisetider er en gylden mulighed for it-iværksættere, mener Martin Thorborg, der i sin tid stiftede millionsucceserne Jubii og SpamFighter. Åbningen kommer, når de store virksomheder trækker sig fra projekter i udkanten af deres kerneområder.

It-ekspansion Godt et år efter kapitalfonden EQT's overtagelse af KMD leder den tidligere kommunalt-ejede virksomhed efter opkøbsmål i de øvrige skandinaviske lande og er på vej til at tilkøbe flere milliarder i omsætning, skriver Børsen.

Job-problemer Næsten halvdelen af danskerne melder sig syge, når de ikke trives på arbejdspladsen, viser ny undersøgelse, som Capacent Epinion har foretaget for PFA Pension. Det er især kvinder, der tager sygedage, fordi de trives dårligt.

Læs også