GN lancerer første trådløse høreapparat i juni

Efter flere år i laboratoriet kunne høreapparatselskabet GN Resound torsdag aften dansk tid præsentere sit nye trådløse høreapparat i San Diego.

Apparatet lanceres i juni under navnet Resound Alera. Under parolen "truely wireless" lagde GN Resound vægt på, at selskabet som det første har skabt et trådløst høreapparet, hvor brugeren ikke skal have en såkaldt transmitter hængende om halsen, som det er tilfældet med de apparater, som findes på markedet i øjeblikket. Indenfor syv meter vil brugeren kunne modtage krystalklar lyd direkte fra tv, computer og andre lydkilder, lover GN Resound.

Resound Alera anvender 2,4 GHz trådløs teknologi, som har et stærkt og klart signal. Det er samme teknologi, som anvendes i spillekonsollen Nintendo Wii, Nikes løbepods og i trådløse mus og tastaturer. GN Resound ville ved præsentationen ikke afsløre noget om prissætningen af apparatet udover det faktum, at det kommer til at ligge i den dyre ende. Resound Alera bliver lanceret i tre forskellige prisklasser med forskellig teknisk formåen.

Bagud

..

Læs også