PFA's mæglerkrig alvorligt optrappet

PFA risikerer en alvorlig næse for ulovligt at have kapret pensionskunder i stor stil fra den amerikanske mæglerkoncern Mercer. Finanstilsynet har bedt Det Finansielle Virksomhedsråd gå ind i sagen.

Forsøger PFA-koncernen i al ubemærkethed og ulovligt at kapre en stor og værdifuld samling pensionskunder fra verdens største forsikringsmægler, Mercer?

Det spørgsmål har Finanstilsynet nu bedt den øverste beslutningstager i principielle tilsynssager, Det Finansielle Virksomhedsråd, at tage stilling til, og får Mercer medhold i rådet, kan det blive startskuddet til et af de hidtil mest spektakulære retsopgør i Danmark mellem de to pensionsgiganter.

Anledningen til den optrappede krig er, at PFA i breve udsendt til Mercers kunder har meddelt, at PFA fremover fuldt og helt overtager Mercers forpligtelser.

Det sker, efter at PFA sidste år fyrede Mercer på gråt papir med beskyldninger om, at direktøren for Mercers danske afdeling, Finn Rasmussen, offentligt havde rejst stor tvivl om den økonomiske stabilitet hos PFA.

Udtalelserne opfattede PFA som et klart brud på samarbejdsaftalen.

Store summer på spil


..

Læs også