Topchef skjuler sig for stævningsmand

Dømt Azantas ledelse er i London dømt til at betale 26 mio. kr. til Danske Bank. I Danmark har selskaber kontrolleret af de to hovedmænd i virksomheden dom for at snyde lejere i en gammel københavnsk ejendom.

Ambitionen er at skabe en børsnoteret dansk medicinalkoncern med milliardværdi. Men de økonomiske udfordringer er store for hovedmændene bag virksomheden Azanta, adm. direktør Claus Juan Møller-San Pedro og bestyrelsesformand Jan Christian Andersen.

Andersen jages under sine ophold i Danmark af en stævningsmand med en konkursbegæring i lommen. Ved retten i London er Azanta-toppen for nylig dømt til at betale 26 mio. kr. til Danske Bank.

Og såvel Møller som Andersen har fået juridiske ridser i lakken i kraft af deres roller som ejendomsspekulanter. Københavns Byret fastslog sidste år, at selskaber kontrolleret af Andersen og Møller to gange har snydt lejere i en stor ejendom på Hauser Plads i København ved i strid med loven at undlade at tilbyde dem at overtage boligerne som andelslejligheder.

Stævningsmand

..

BRANCHENYT
Læs også