Fodbold-VM skal sparke liv i 3D

Ved sommerens VM i Sydafrika er det 3D, elektronikbranchen vil sparke liv i. En af Danmarks kampe sendes i det nye format.

Landsholdet kommer ikke ligefrem til at hoppe ud af skærmen og danse jubeldans foran dig, når spillerne har scoret under sommerens VM i Sydafrika.

Men du får alligevel mulighed for at opleve endnu mere levende billeder fra fodboldslutrunden, end du er vant til.

I samarbejde med fodboldforbundenes verdensorganisation FIFA vil Sony nemlig sørge for, at 25 kampe sendes i 3D, så du kan føle, at du er lidt tættere på spillerne.

Danmark mod Holland den 14. juni er en af de kampe, der er udvalgt til at blive transmitteret i det tredimensionelle format. Desuden vil åbningskampen mellem Sydafrika og Mexico blive sendt i 3D ligesom finalen, der sparkes i gang den 11. juli.

Der er dog ingen grund til at varme popcorn, sætte sig tilrette i sofaen og gøre sig klar til at give 3D-udgaven af Dennis Rommedahl en krammer - eller en kindhest.

For der er ikke nogen kanaler i Danmark, der sender i 3D i øjeblikket, og det vil også kræve et funklende nyt tv ( se en oversigt over de nye modeller her) samt indkøb af 3D-briller.

Bold skal ses i bio

..

Læs også