Microsoft løfter sløret for 'Kin' - den sociale mobil

Telefonen kommer i to udgaver, der begge har touchscreen og fysiske tastaturer.

Windows mobiltelefon. Foto: Microsoft

Computerworld News Service: Microsoft offentliggør to nye Windows-mobiltelefoner ved navn Kin One og Kin Two målrettet sociale brugere. Navnene kommer af det engelske ord "kindred," der betyder slægtskab, at være i familie eller på anden måde forbundet i et fællesskab.

Telefonerne er bygget af Sharp og har slide-tastatur. De inkluderer Microsofts medieafspiller, Zune, og vil fra maj blive solgt i USA udelukkende af Verizon Wireless. Telefonerne vil fra efteråret være tilgængelige fra Vodafone i Tyskland, Italien, Spanien og Storbritannien.

Robbie Bach, der er direktør for Microsofts entertainment and devices division, beskriver Kin-enhederne som tilhørende familien af Windows-mobiler men alligevel adskilt fra de nye telefoner fra Microsoft med styresystemet Windows Phone 7, der bliver tilgængelige til efteråret. Bach afslører ikke mange detaljer om de nye telefoner i et webcast men siger, at Kin-enhederne vil "forstærke" brugernes sociale liv, mens Windows Phone 7-telefonerne vil gøre brugernes liv "enklere."

"Livsforstærkende"

..

Læs også