VMwares omsætning stiger 35 pct.

Virtualisering er hot, kan VMware konstatere med en vækst på 35 procent. Der er dog flere trusler i horisonten.

Computerworld News Service: VMwares omsætning er steget med 35 procent i løbet af seneste kvartal. Det er endnu et tegn på, at virksomheder igen er begyndt at foretage it-indkøb.

Stigningen i indtjeningen var lidt mere beskeden, men virtualiseringssoftware-leverandøren formåede stadig at gøre det bedre end forventet.

De pæne resultater kommer som en konsekvens af en opsparet efterspørgsel efter krisen og et stærkt salg i Europa, Kina og Japan, fortæller økonomidirektøren Mark Peek i en udtalelse.

Omsætningen for kvartalet, der endte 31. marts, blev på 3,59 milliarder kroner, og det kan sammenlignes med omsætningen fra samme periode sidste år, som var på 2,66 milliarder kroner.

Nettoindkomsten inden engangsudgifter var på 752 millioner kroner, eller 1,81 krone per aktie, sammenlignet med sidste år, hvor den lå på 566 millioner kroner eller 1,41 per aktie, fortæller VMware.

Ifølge en undersøgelse fra Thomson Reuters havde analytikerne forventet, at virksomhedens omsætning ville ende med at ligge på 3,35 milliarder kroner eller 1,58 krone per aktie,

Nye trusler på vej

..

Læs også