Smedegaard: Vi er bedre rustet til ny nedtur

A. P. Møller-Mærsks konkurrenceevne er væsentligt forbedret, konstaterer topchef Nils Smedegaard Andersen over for RB-Børsen, oven på et regnskab, der var bedre end ventet og også bød på en opjustering.

Adm. direktør Nils Smedegaard Andersen, A.P. Møller-Mærsk. Foto: Torben Stroyer Foto: Torben Storyer

A.P. Møller - Mærsks konkurrenceevne er væsentligt forbedret. Det konstaterer topchef Nils Smedegaard Anersen over for RB-Børsen, oven på et regnskab, der var bedre end ventet og også bød på en opjustering.

- Vi er selvfølgelig meget, meget tilfredse med det. Den ene ting er, at raterne har udviklet sig positivt, men det er også vigtigt at understrege, at raterne stadig ikke er på 2008-niveau. Så hvis vi ikke havde foretaget os alle de ting, vi har gjort i 2008 og 2009, så havde vi ikke tjent så mange penge, som vi har i containerraterne. Det er stigende rater i forhold til sidste år, men set i historisk perspektiv er de ikke høje. Vi har væsentligt forbedret vores konkurrenceevne. Det er vi glade for, og jeg håber også, at vores medarbejdere er stolte af det, siger Nils Smedegaard Andersen...

Læs også