Mærsk-chef smutter til rivalen

Efter 24 år år forlader chefen for Mærsks asiatiske hovedkvarter, Jesper Præstengaard, det lyseblå rederi til fordel for et job hos Hapaq-Lloyd.

En af de tunge folk i toppen af containerrederiet Maersk Line forlader rederiet til fordel for et job hos konkurrenten Hapaq-Lloyd i Hamborg.

Det er chefen for Mærsk-rederiets asiatiske afdeling, Jesper Præstengaard, der nu efter 24 år i den lyseblå koncern siger farvel til selskabet med den syvtakkede stjerne for i stedet at blive CCO og medlem af topledelsen i tyske Hapaq-Lloyd, der er en af Mærsks absolut største konkurrenter.

Det var i går ikke muligt at fange Jesper Præsengaard, der bor i Singapore, men den øverste chef for Maersk Line, Eivind Kolding, har kun pæne ord med på vejen.

»På vegne af de mange kolleger, der har haft fornøjelsen af at arbejde med Jesper i hans mange stillinger gennem hans 24-årige karriere, vil jeg gerne takke ham for hans værdifulde bidrag, dedikation og altid rare og konstruktive samarbejde,« siger Mærsk-rederen, der lover, at man inden for de næste par uger har en afløser.

Tæt på Hr. Møller

..

BRANCHENYT
Læs også