Finansfokus torsdag

Den store finske FLSmidth minekonkurrent Metso holder torsdag kapitalmarkedsdag, hvor Metso sætter fokus på sit halvårsregnskab fra den 29. juli, hvor salget og indtjeningen var bedre end ventet, og det var kombineret med øgede forventninger til omsætningen for helåret 2010. Metso-aktien steg 3,5 pct. på selve regnskabsdagen.

Det britiske rekrutteringsbureau Hays er aktuel med helårsregnskab, hvilket kommer efter selskabets markedsopdatering den 8. juli, som viste en stigning i koncernens nettoindtægter med 14 pct. sammenlignet med samme periode sidste år, og selskabet meddelte endvidere, at der er forsat stabilitet i Storbritannien, hvor væksten i den private sektor udligner et fald i efterspørgslen fra den offentlige sektor.

Den franske spirituskoncern Pernod Ricard kommer med regnskab for sit forskudte andet halvår. I forbindelse med halvårsregnskabet oplyste selskabet, at man venter et opsving i andet halvår, specielt i Dutyfree-butikkerne, i Sydkorea og i Østeuropa. Ifølge den seneste rundspørge foretaget af Bloomberg News så venter analytikerne en omsætning på 3,24 mia. euro og en driftsindtjening på 729 mio. euro...

BRANCHENYT
Læs også