Indholdet er altafgørende

FinansWatch får en chefredaktør, der kommer med solid journalistisk ballast og høje ambitioner for den nye hjemmeside for finanssektoren.

Som nytiltrådt chefredaktør på FinansWatch forlader den 32-årige Anders Heering nu den velkendte, klassiske medieverden på morgenaviserne og bevæger sig ud i ukendt land.

Her skal han forsøge at finde, hvad mediehuse verden over leder efter lige nu:

En model for, hvordan der kan tjenes penge på salg af journalistik på internettet.

Anders Heering har en årrække arbejdet på først dagbladet Børsen og siden Berlingske Tidende.

På Berlingske har Anders Heering været tilknyttet både papiravisen Business og netavisen Business.dk samt Berlingske Nyhedsmagasin. Anders Heering har bl.a. dækket mediebranchen samt skrevet om finansstof og en række andre områder.

Han tager således springet ud i det ukendte fra en journalistisk platform, der er både bred og solid.

Og han er ikke i tvivl om prioriteterne for FinansWatch.

»Vi skal levere de rigtige historier og det rette indhold, ellers kan alt andet være ligegyldigt. Jeg skal selv skrive og håber, det vil lykkes at opbygge et hold med en stærk iværksætterånd,« siger Anders Heering.

Han bor med sin kæreste i København, hvor også FinansWatch får adresse.

»Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang. Først og fremmest er finansstoffet interessant og uhyre vigtigt,« siger han.

»Dernæst er det utroligt spændende at være med til at udvikle et nyt medie - tilmed et betalingsmedie - på nettet. Alle i branchen leder efter en forretningsmodel, der kan fungere på nettet. Jeg håber og tror, at vi kan finde den«.

Ud over karrieren på de københavnske dagblade er Anders Heering netop debuteret som forfatter med den journalistiske grundbog ”Før Deadline”.

BRANCHENYT
Læs også