Office er blevet socialt netværk

Den nye Office-pakke gør det lettere at kombinere virksomhed og hjemmearbejdsplads.

Foto: JP

I Microsofts nye Office-pakke, Office 2010, er nøgleordet blevet samarbejde og netværk. Og ikke kun samarbejde på arbejdspladsen. Office 2010 integrerer også hjemmearbejdspladsen i samarbejdet. Og der kan skabes kontakt og samarbejdes med ens øvrige sociale netværk som eksempelvis Facebook.

Microsofts egen sociale netværkstjeneste, Windows Live, er også fuldt integreret i Office 2010. Et eksempel: Man ønsker lige at høre en bekendts mening, mens man arbejder på en PowerPoint-præsentation. Fra computeren kan man online vise dias-showet for den bekendte, mens man afvikler det på sin egen computer, og vedkommende kan se præsentationen, selv om der ikke er PowerPoint-program på vedkommendes computer.

I øvrigt er det i PowerPoint 2010 blevet nemt at integrere videoer i præsentationen.

Med Office 2010 følger adgang til web-udgaver af Office 2010 på Windows LiveDrive, som man har adgang til med sin Windows Live ID.

Også almindelige Word-dokumenter og PowerPoint kan man samarbejde om, idet flere kan skrive i dem samtidig. Og Outlook er udvidet til også at holde kontakt til venner og bekendte uden for virksomheden.

Hjemmearbejde

..

BRANCHENYT
Læs også