... men sengen er varm Kassen er tom ...

Erhvervskvinden April Chris åbnede i vinter et herberg for Københavns hjemløse. Nu er kassen tom, og der er ikke mere offentlig støtte til ”En varm seng”, men hun fortsætter ufortrødent arbejdet.

Hun giver ikke op, selv om hun har fået afslag på yderligere offentlig støtte til at videreføre herberget ”En varm seng” i København, for stedet er velbesøgt, og ofte er de 125 senge slet ikke nok, og man må tage gulvet og ekstra madrasser og soveposer i brug.

April Chris, som ejer management- og bookingfirmaet Another View, blev i vinter så led og ked af at se på Københavns triste menneskeskæbner, på mennesker, som ikke har et sted at overnatte eller adgang til et bad og noget at spise, men strejfer rundt på gaden. Det var dengang, da vinteren viste sig fra sin værste side, og hun besluttede selv at gøre noget ved sagen.

I dag er herberget kendt blandt byens hjemløse, både kendingene og de nye skæbner, som mere og mindre tilfældigt er havnet på gaden. Her er små og store velkomne til at få et måltid og en varm seng at sove i, uanset hvor i verden man kommer fra.

Det har gjort April Chris til en omstridt person, for skal man hjælpe mennesker, som måske opholder sig illegalt i Danmark?

Ja, naturligvis skal man det, mener hun, for i Danmark skal ingen leve på gaden overladt til sig selv og en ulykkelig skæbne. Det kan vi ikke være bekendt, og derfor kæmper hun videre for sagen politisk og nu også med raslebøssen og en storstilet sms-indsamling, så arbejdet kan fortsætte.

Godhjertede virksomheder


..

BRANCHENYT
Læs også