Humøret afgør kontorstolens placering

Personlige dimser og faste pladser hører fortiden til hos it-virksomheden Oracle, der har indrettet sig med mobile arbejdspladser og efter et såkaldt zone-kompas. Målet er mindre redebyggeri og mere samarbejde.

Der er ikke længere faste arbejdspladser, opslagstavler med kulørte børnetegninger og skriveborde med hyggelige dimser og bunker af papirer hos it-virksomheden Oracles danske afdeling i Ballerup ved København. Skrivebordene skal være ligeså tomme, når man forlader dem, som når man sætter sig ved dem.

Virksomhedens adm. direktør Thomas Honoré er gået planken ud med et stilrent koncept, der skal fremme samarbejde, innovation og effektivitet.

Derfor er der indkøbt 150 ens skriveborde og stole til de i alt 300 medarbejdere, som i stedet for en fast arbejdsplads med et personligt touch har fået hver deres metalskab til private ejendele og en tilhørende metaltrolly, som de kan trille deres sager rundt i, når de er på arbejde. For ikke noget med at opføre sig som en anden badegæst og reservere sin plads, når man forlader sin pind i længere perioder. Ikke noget redebyggeri, tak!

Alt efter temperament

..

BRANCHENYT
Læs også