Amagerbanken afviser Skykon

Amagerbankens nye bestyrelse har smækket kassen i for kriseramte Skykon.

Det kriseramte energiselskab Skykon hænger i en tynd tråd, efter at Amagerbankens nye bestyrelse med formand Niels Heering i spidsen har valgt at smække kassen i.

Bankens tidligere ledelse og direktør Jørgen Brændstrup havde ellers lavet en positiv indstilling til den daværende bestyrelse i Amagerbanken om at hjælpe Skykon gennem krisen med et nyt lån, men efter at både direktør og formand i banken er skiftet ud, ser tingene helt anderledes ud.

Det bekræfter advokat Ole Søgaard-Nielsen fra advokatfirmaet Tommy V. Christiansen over for Morgenavisen Jyllands-Posten. Det er ham, der repræsenterer Skykons kreditorer i det igangværende rekonstruktionsarbejde i selskabet.

»Amagerbanken har meldt negativt ud. Den kommer ikke med de 50 mio. kr. Den havde oprindeligt meldt positivt ud, men i mellemtiden har tingene ændret sig. Vi ved ikke, hvad årsagen er til, at den nye bestyrelse ikke har fulgt den tidligere ledelses indstilling. Nu må se, om vi kan finde en anden løsning, men det kommer til at tage tid,« siger han.

Håber på private

..

BRANCHENYT
Læs også