Finansfokus - onsdag

Coloplast er onsdag aktuel med generalforsamling, og det bliver en hyldest til direktør Lars Rasmussen, som kom til selskabet den 1. oktober 2008. Lars Rasmussen har vendt det tidligere hensygnende selskab til succes, og aktiekursen er i perioden steget fra 397 til kurs 777,5. I løbet af seneste regnskabsår er det blevet til flere opjusteringer fra Coloplast med udgangspunkt i forbedret indtjeningsevne blandt andet med udflytning af produktion til Ungarn og Kina.

Svenske Atlas Copco er aktuel med kapitalmarkedsdag, hvilket kan få lidt interesse fra investorerne i FLSmidth, da Atlas Copco også er leverandør af maskiner til mineselskaber, som bruges i den tidlige fase i opbygningen af en mineproduktion.

Amerikanske Synopsis, som er producent af mikrochipdesignsoftware, kommer med regnskab for sit forskudte fjerde kvartal. Ifølge den seneste rundspørge foretaget af Bloomberg News så venter analytikerne en omsætning på 356 mio. dollar og en indtjening på 39 cent pr. aktie i fjerde kvartal...

BRANCHENYT
Læs også