Et dejligt juleeventyr

FCK's ekstraindtægt for en sejr i ottendedelsfinalen i Champions League forventes at løbe op i 50 mio. kr.Pengene vil falde på et tørt sted, for Parken er stadig dybt forgældet.

Historien om årets udvikling for Parken Sport & Entertainment (PSE) kunne på visse områder minde om den grimme ælling, der måtte gå så gruelig meget igennem, inden den kunne folde sine smukke hvide vinger ud og flyve af sted ud i verden. Det var i hvert fald lidt den fornemmelse, som mange stod med i et festklædt Parken tirsdag aften omgivet af opstemte fans.

Tilbage i foråret var der ellers ikke meget, der tydede på, at 2010 skulle ende så lykkeligt, som tilfældet blev. Man fristes til at sige, at Parken i væsentlig grad bidrog til underholdningen, både som en del af deres forretningsgrundlag - og ufrivilligt i såvel den kulørte presse som i erhvervsspalterne.

Den astronomiske gæld på 2 mia. kr. var ved at trække Parken ned i kviksandet, og rygterne sagde, at Nordea fik indsat den tidligere finansdirektør i TDC, Hans Munk Nielsen, i bestyrelsen for at få bragt bankens store gældspost under kontrol.

Tiltrængt medvind

..

BRANCHENYT
Læs også