Formand: Ditlev Engel offer for åbenhedspolitik

Når ordene "Vestas" og "tillidskrise" synes at gå hånd i hånd i artikler om selskabet og dets topchef Ditlev Engel, så skyldes det blandt andet, at vindmølleproducenten aktivt har besluttet sig for at være mere åben i kommunikationen. Det siger bestyrelsesformand i Vestas Bent Carlsen.

Foto: Stine Larsen

Han ser tilbage på selskabets meget vanskelige 2010 uden fortrydelse. Selvom Vestas set i bakspejlet kunne have gjort det bedre, så fastholder bestyrelsesformanden, at ledelsen undervejs har gjort det rigtige ud fra de informationer, der har været til rådighed, når beslutningerne blev taget. Derfor er det ikke nemt for ham at se, hvad der skulle være gjort bedre.

- Det har jeg meget svært ved at se. Det er klart, at når man sidder og ser på den faktiske udvikling, så kan jeg jo godt se, hvad vi kunne have gjort. Men det kan man jo ikke bruge til noget. Vi har besluttet, at vi siger tingene, som vi ser dem - og det hænger også sammen med, at Vestas, før Ditlev Engel kom, blev beskyldt for ikke at være åbne nok. Og så forsøger vi efter bedste evne at forklare markedet, hvordan vi ser tingene, siger Bent Carlsen til RB-Børsen...

BRANCHENYT
Læs også