Finansfokus - tirsdag

Harboes Bryggeri er tirsdag aktuel med sit halvårsregnskab. Det sker, efter at bryggeriet hævede forventningerne til helåret allerede i regnskabet for første kvartal. Harboes venter en driftsindtjening på EBITDA-niveau i intervallet 205-215 mio. og et resultat på 75-85 mio. kr. før skat. Forventningerne til omsætningsvæksten lyder på 5 pct. Generelt har branchen været præget af opjusteringer, men Harboes har med sit lavprissegment en lidt andet eksponering end de to store konkurrenter Carlsberg og Royal Unibrew.

Investorerne i A.P. Møller - Mærsk vil rette blikket mod Tyskland, hvor TUI fremlægger årsregnskab og afholder analytikermøde. Datterselskabet TUI Travel har fremlagt foreløbige regnskabstal. Set fra en dansk vinkel vil meldingerne om containerenheden Hapaq-Lloyd være i fokus. Investeringsbankerne til den forestående børsnotering er blevet præsenteret, og prospektet kan derfor allerede være klar i februar.

Den amerikanske elektronikkæde Best Buy kommer med regnskab for tredje kvartal, efter selskabet opjusterede indtjeningsprognosen i forbindelse med regnskabet for andet kvartal tilbage i september. Ifølge den seneste rundspørge foretaget af Bloomberg News, venter analytikerne en omsætning på 12,45 mia. dollar samt en indtjening på 60 cent per aktie i tredje kvartal...

BRANCHENYT
Læs også