WikiLeaks-supportere på vej med ny angrebs-bølge

Gruppen af hackere, der angriber sites, som ikke modarbejder WikiLeaks, kan være på vej med nye angreb. Gruppen diskuterer ny taktik og vil måske droppe DDoS-angreb.

Fareed Khan

Gruppen af WikiLeaks-støttende hackere, Anonymous, kan være på vej med et taktik-skifte væk fra de såkaldte denial of service-angreb, som de hidtil har opereret med og som har lagt store websites som Visa og Mastercard ned. Det kan du læse mere om her

En gruppe hackere, der menes at være tilknyttet Anonymous, har organiseret en kampagne, der sigter mod at oploade hidtil ikke-offentliggjort WikiLeaks-materiale overalt på internettet.

Planen hedder 'Operation Leakspin.'

Med den vil hackere forsøge at få adgang til al WikiLeaks-materiale og offentliggøre det mest dramatiske så mange steder som muligt.

'Operation Leakspin' markerer et skifte i den løst organiserede Anonymous-gruppes taktik. Planerne er angiveligt blevet lagt, efter gruppen i sidste uge 'tabte' et angreb på Amazon, som havde så massive forsvarsværker, at det ikke var muligt at lægge sitet ned med et DDoS-angreb.

På sitet reddit.com var 'Operation Leakspin' blandt de mest populære emner i timerne efter Amazon-angrebet...

BRANCHENYT
Læs også