Roen skal genskabes på CBS

Den nye formand, Peter Schütze, tænker kun på at få skabt ro : »Jeg er ikke sat i verden for at komme med programerklæringer.«

Hvis målet for de professorer og lektorer, der i sidste uge pressede Anders Knutsen væk fra formandsstolen på Copenhagen Business School (CBS), er en helt ny kurs her og nu, bliver de formentlig slemt skuffede.

For den tiltrådte bestyrelsesformand, Peter Schütze, ønsker på ingen måde at udstikke en retning for skolen, der ikke er godkendt af den øvrige bestyrelse og daglige ledelse. Da CBS i øjeblikket er uden en rektor og først skal til at nedsætte et ansættelsesudvalg til at finde hans afløser, kan det derfor komme til at tage lang tid, før en ny strategi eventuelt bliver rullet ud.

Lige nu tænker Peter Schütze da også først og fremmest på at skabe ro omkring den skandaleramte uddannelsesinstitution.

»Sammen med bestyrelsen og den daglige ledelse har jeg en stor opgave i at få ro på CBS. Det er det, der ligger mig på sinde. Jeg har ikke lyst til at udtrykke følelser omkring den nuværende situation. Bestyrelsens arbejde er at prøve at gøre CBS til en god arbejdsplads for medarbejderne, at få de 18.000 studerende til at føle, at de virkelig lærer noget, og at få fremmet forskningen på CBS,« fortæller den fåmælte formand, som ikke vil tilkendegive over for pressen, hvor langt skolen lige nu er fra de mål.

Presset til at gå


..

BRANCHENYT
Læs også