Ny B&O-chef i ilden

På den danske scene vil der være opmærksomhed om regnskabet fra B&O, som præsenteres af en nytiltrådt koncernchef.Den amerikanske minegigant Alcoa er aktuel mandag, og senere på uge kommer regnskaberne fra bankerne JPMorgan Chase og Bank of America.

Mandag


Efter amerikansk lukketid fremlægger aluminiumsproducenten Alcoa regnskab for 1. kvartal, og dermed skydes regnskabssæsonen i gang med de første tal fra et Dow Jones 30-medlem.

Credit Suisse skrev den 5. april, at finanshuset sænker enkelte estimater for selskaber med aluminiums- og palladium-aktivitet, men det har været små justeringer i branchen og mindre end normalt, og Alcoa var ikke blandt selskaberne.

Alcoa har indtægter i amerikanske dollar, hvilket er valutaen for råvarehandel, men udgifter i mange forskellige valutaer, derfor kan meldinger om den seneste kraftige dollarsvækkelse give lidt spænding. I seneste regnskab var omsætningen svagere end ventet, mens omsætningen lå over forventningerne. Ifølge Bloomberg venter analytikerne, at Alcoa når en omsætning på 6,3 mia. dollars i 1. kvartal og et overskud på 320 mio. dollars.

Den amerikanske oliekoncern Chevron er aktuel med en markedsopdatering, hvilket senere bliver efterfulgt af selve regnskabet for 1. kvartal. Dermed er markedsopdateringen den første beretning for perioden om udviklingen fra en af de store oliekoncerner, og det betyder, at den kan trække lidt ekstra opmærksomhed, da det giver en indikation for branchen.

Tørlastrederiet D/S Norden og Parken Sport & Entertainment er aktuelle med generalforsamlinger.

..

Læs også