Boligejere snydes i skat - igen

Sagen om den ulovlige opkrævning af ejendomsskatter vokser. Dermed kan landets boligejere være blevet snydt for yderligere et trecifret millionbeløb.

Mindre end et halvt år efter at regeringen måtte love at tilbagebetale anslået 1 mia. kr. i ulovligt opkrævede ejendomsskatter til landets boligejere, kan en ny skandalesag være under opsejling.

I en 15 sider lang redegørelse konkluderer statens advokat, Kammeradvokaten, at myndighederne også har brudt en anden paragraf i ejendomsskatteloven.

Denne gang kan alle danskere, som har bygget bolig siden 2001, være ramt, fordi loftet over deres skat er sat for højt. Dermed ser boligejerne ud til at være blevet snydt for yderligere et trecifret millionbeløb oven i den milliardstore overbeskatning, de anslået har været udsat for siden 2005, da Skat ændrede sit it-beregningssystem.

Sådan lyder vurderingen fra Christian Gommesen, der som chefjurist i konsulentvirksomheden Rafn & Søn har specialiseret sig i ejendomsskat og fører en lang række sager på området.

Fejl i it-systemet


..

BRANCHENYT
Læs også