Karsten Ree giver sin dyrepark 10 mio. kr.

Det går bedre for Karsten Ree's dyrepark, Ree Park - Ebeltoft Safari, selv om der stadig er millionunderskud, fremgår det af årsregnskabet.

Syv procent flere besøgende i 2010 samt stram omkostningsstyring har reduceret underskuddet før skat betydeligt - fra 7,5 mio kr. året før til 4,7 mio. kr. i 2010. Alligevel er egenkapitalen i Ree Park for første gang i fem år positiv. Endda med 5 mio. kr. Årsagen er, at Karsten Ree gennem et af sine selskaber har eftergivet gæld for 10 mio. kr. i Ree Park.

Og det mere end dækker årets underskud og kan samtidig bidrage til de fortsatte million-investeringer, der foretages i dyreparken. Ree Park - Ebeltoft Safari får bl.a. i år udvidet sit område med dyr fra Asien med bl.a. den røde panda. Også tidligere år har Karsten Ree skudt ekstra millioner ind i sin dyrepark for at dække eller delvis dække de konstante underskud.

Siden 2005 er underskuddene således løbet op i tilsammen næsten 17 mio.kr. Underskuddene er typisk dækket gennem lån, der siden er blevet eftergivet. Forbedringen af driftsresultatet i 2010 bliver ikke det sidste. I årsregnskabet skriver ledelsen, at der forventes en fortsat positiv udvikling i 2012.

Læs også