Nogle gange skal man bare kaste sig ud i det

Karriere: Bolette Christensen var højprofileret direktør, da en ny topchef sammensatte sit nærmeste hold uden plads til hende. Hun tog konsekvensen - og chancen. Forlod sin comfortzone og sprang ud i det ukendte karriereblå.

Den muntre stemme og de lyse krøller har i årevis været her og der og alle vegne, hvor erhvervslivet debatterede mangfoldighed, kvindekvoter og nye ledelsesmetoder.

Ofte iført smarte skindbukser i skrappe farver rokkede direktør Bolette Christensen ved billedet af, hvad det vil sige at være en af spidserne i DI - Organisation for Erhvervslivet.

For nu er det slut.

Da hun i februar røg ud af direktionen i forbindelse med, at den nye topchef i DI, Kasten Dybvad, satte sit eget hold, slog det et endeligt søm i beslutningen om, at hun skulle karrieremæssigt videre. Overvejelserne havde spiret i nogle måneder.

»Når man har siddet helt i toppen og ikke kommer med i en ny direktion, er man ikke længere med på holdet på samme måde. Det betyder selvfølgelig noget. Jeg har arbejdet meget med strategi og organisatoriske omstruktureringer, og min drøm er at komme til et sted, hvor jeg sammen med en gruppe finder ud af, hvordan man kommer fra a til b. Det fører ingen steder hen at sætte sig ned og fortvivle, og det var hensynet til min egen troværdighed, der gjorde udslaget. Jeg har altid sagt, at folk skal gøre noget ved det, hvis beslutninger ikke falder ud til deres fordel. Og jeg ville ikke kunne se mig selv i øjnene, hvis jeg ikke gjorde, hvad jeg altid har sagt til andre,« fortæller Bolette Christensen.

Hurtig udvikling

..

BRANCHENYT
Læs også