Lige til øllet

Det er småt med regnskaber i den kommende uge. Dog kommer der årsregnskab fra lavprisbryggeriet Harboe på tirsdag. Ugen afsluttes med amerikanske ISM erhvervstillidstal, som også bliver omdrejningspunkt for finansmarkederne.

Mandag

Novo Nordisk vil fortsat være i fokus med den vigtige amerikanske diabeteskonference ADA, som begyndte fredag. Novo Nordisk skal præsentere resultater af Degludec i weekenden, og testresultaterne er et stort trækplaster, da Novo Nordisk med Degludec står til at kunne øge sin konkurrenceevne i forhold til Novo Nordisks nuværende Levemir. Degludec er tiltænkt en centralrolle i kampen mod det franske supersælgende Lantus fra Sanofi Aventis.

Den amerikanske sportsudstyrsproducent Nike aflægger regnskab for 4. kvartal efter lukketid.

I regnskabet for 3. kvartal skuffede Nike med både omsætning og indtjening. Nike kæmper med højere omkostninger til bomuld, arbejdskraft og transport, hvilket ventes at reducere profitmarginalerne i indeværende år.

Efter regnskabet for 3. kvartal meddelte Nikes økonomidirektør, Don Blair, at selskabet i foråret 2012 vil gennemføre flere betydelige prisforhøjelser på tværs af flere produktkategorier. For 4. kvartal venter analytikerne en omsætning på 5,53 mia. dollars og en indtjening eksklusive ekstraordinære poster på 1,17 dollar pr. aktie.

..

BRANCHENYT
Læs også