Så meget kan du tjene i den amerikanske it-branche

Se her, hvor meget de ansatte i den amerikanske it-branche tjener om måneden.

Foto: Colourbox

Ansatte i visse dele af den amerikanske it-industri har skruen ganske godt i vandet, viser den måske største samlede undersøgelse af de amerikanske it-lønninger, Computerworld 2011 Salary Survey, som Computerworlds amerikanske moderselskab har udarbejdet.

Undersøgelsen viser, at mange amerikanske it-ansatte trods amerikansk finanskrise har haft lønstigninger i det seneste år.

It-konsulenternes løn er gennemsnitlig steget med 2,8 procent, it-ansatte i rejsebranchen og transportbranchen har fået 2,7 procent mere i løn, mens lønnen til it-folk i militær-branchen er steget med 2,1 procent.

Når det gælder stigninger i bonus, er de it-ansatte i den amerikanske transportbranche i spidsen med en stigning på hele 13 procent sidste år.

Ifølge undersøgelsen har finanskrisen især ramt forhandlerne, hvor de ansattes løn er faldet med 3,7 procent i forhold til sidste år.

Når det gælder bonus, er det de it-ansatte i den amerikanske finansindustri, der er blevet ramt hårdest. Deres bonus er faldet med 18,7 procent.

Du kan se Computerworlds danske lønstatistik over den danske it-branches lønninger her.

Service- og konsulentbranchen:

..

BRANCHENYT
Læs også