I gang igen efter brud

Indtil sidste efterår stod Rune Lundager bag onlinemediebureauet IQ Medier, og det blev hurtigt en stor succes.

Sammen med partneren Casper Ravn blev han budt 19,5 mio. kr. for virksomheden kort efter starten. Alligevel sagde duoen nej, og i september i fjor sagde de også nej til hinanden og brød op efter en større uenighed.

Casper Ravn købte Rune Lundager ud, men nu er Rune Lundager igen i gang med sit eget onlinemediebureau inden for affiliate marketing, der kort fortalt går ud på, at kunderne betaler for præstationerne - f.eks. antallet af klik eller når forbrugerne slår til med et køb. Hans nye firma, Repay Media, har allerede 10 ansatte og har samtidig etableret sig i Italien med tre ansatte.

»Jeg har investeret en god del af de penge, jeg har tjent i IQ Medier. Vi har været i gang i tre måneder og omsætter for 400.000 kr. om måneden og var i break-even i anden måned,« fortæller han.

Ærgrer det dig ikke, at du sagde nej til at sælge?

»Havde jeg vidst, hvordan det udviklede sig, havde jeg aldrig sagt nej. Men i dag kan jeg se, at det går godt med den her butik. Den er stablet på benene på trods af, at det hele skulle stampes op igen,« siger han.

Læs også