21-årig går med store planer

Vækst: Sidste år fik den 21-årige Søren Guldager Larsen for første overskud i sit unge firma. Går alt efter planen, er virksomheden solgt om fire år.

Der bliver tænkt store tanker og lagt store planer i Tarm, Vestjylland. Tænkeren og planlæggeren er den 21-årige Søren Guldager Larsen, som for tre år siden grundlagde virksomheden Inmobile, der bl.a. leverer teknik til sms-konkurrencer, og i det hele taget håndterer ind- og udgående beskeder for offentlige og private virksomheder til mange modtagere.

Blandt kunderne kan Inmobile fremvise navne som Bankernes EDB Central, Danisco, Københavns Kommune, Rynkeby og over 200 andre.

Siden 2010 har vestjyden haft klare mål om at blive en vækstjyde, og går det, som Søren Guldager Larsen satser på, vil omsætningen i 2011 mere end tredobles til 2,4 mio. kr. fra sidste års 700.000 kr.

Selv har han arbejdet på fuld tid, p.t. nede på 50-60 timer efter lidt nedtrapning, i foretagendet, og ejerkredsen er udvidet til også at omfatte faderen Gunnar og storebroderen Kristian.

Firmaet skal vokse

..

Læs også