Ungt firma har Microsoft som samarbejdspartner

Læg mærke til navnet Mivando. Det kan blive det næste store salgsnummer inden for dansk it. Senest har Microsoft blåstemplet virksomheden og etableret et samarbejde.

Ambitionen for den lille iværksættervirksomhed Mivando har længe været at vende webshop-markedet på hovedet, så alle selv dem uden tekniske færdigheder kan være med, og nu kan målet måske skimtes lidt tydeligere forude.

Den 21-årige Sebastian Brandes Kraaijenzank og 23-årige Mark Kordon har hidtil været sammen om projektet, men nu har de også fået den 23-årige Jonas Hovgaard om bord, og måske endnu vigtigere: Microsoft som samarbejdspartner.

»Vi har bygget hele vores arkitektur på Microsoft-teknologi, og så kontaktede de os. Nu har vi et samarbejde om bl.a. markedsføring og pressehåndtering. Hvad det præcist indebærer, skal vi fortsat have forhandlet endeligt på plads,« fortæller Sebastian Brandes Kraaijenzank.

Netop problemet med at få projektet ud over rampen har hidtil været Mivandos største problem. Succes kommer ikke af sig selv.

Microsoft på sidelinjen

..

Læs også