Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Google+ i eksplosiv vækst

Mark Zuckerberg og resten af Facebook kan godt begynde at kigge sig over skuldrene.

Google-stifteren Larry Page. Foto: Paul Sakuma/AP

Så er det officielt. På blot tre uger er det lykkedes Google at tiltrække 10 mio. brugere på softwaregigantens nye satsning Google+.

Det skriver cnet.com.

Google+ er søgemaskinens svar på hele verdens sociale netværkstjeneste Facebook, og blev i juni måned tilgængelig for særligt inviterede brugere.

Begejstret stifter

Googles direktør, Larry Page, kunne torsdag præsentere et imponerede kvartalsregnskab med et overskud på 13,3 mia. kr., og meget tyder altså på, at Googles nye satsning kunne bidrage til yderligere vind i sejlene.

"Jeg er super begejstret for den utrolige reaktion på Google+, som lader brugerne dele, præcis som i det virkelige liv," lyder det fra Larry Page i en pressemeddelelse.

Google+ er stadig forbeholdt en eksklusiv gruppe af særligt inviterede, men virksomheden vil løbende åbne sluserne for flere brugere.

Facebook-konkurrent

Hvis Google+ fortsætter med den eksplosive vækst, så må Facebook-stfiter Mark Zuckerberg - der i parentes bemærket selv er Google+-bruger - konstatere, at en alvorlig konkurrent har meldt sig på markedet.

Men selv om Google på tre uger har rundet de 10 mio. brugere, så er der stadig et godt stykke til de omkring 750 mio. brugere, der i skrivende stund er registreret på Facebook.

Til sammenligning skal det dog bemærkes, at Facebook efterhånden er syv år gammel.

BRANCHENYT
Læs også