BiBob og CBB skifter ud på topposten

Telenor skifter ud på to topposter i den danske forretning.

PR Foto

Der bliver skiftet ud på topposterne hos Telenor i Danmark.
 
Den øverst ansvarlige for selskabets to danske lavprisselskaber CBB og BiBob, Lars Asger Petersen, skifter til et andet job i den norsk-ejede Telenor-koncern.
 
I stedet indtræder Mikkel Noesgaard, der siden 2010 har været en del af Telenors danske privatforretning, som ny direktør for CBB og BiBob.
 
Samtidig udskifter Telenor også på den øverste plads i den danske privatdivision. Således skifter den nuværende direktør for privatforretningen, Peter Berg, til en post i Telenors hovedkvarter. Dermed forlader Peter Berg det danske mobilmarked efter 14 år hos Sonfon og senere Telenor.
 
Peter Berg afløses af svenske Mattias Ringqvist, der hidtil har været direktør i Telenors svenske mobilforretning.

"Det chefskifte, som vi nu gennemfører, vidner om Telenors internationale styrke. Vi giver to virkelige kapaciteter videre til andre job i Telenor-koncernen - ligesom vi i øvrigt tidligere har gjort det. Og vi evner samtidig at finde de absolut mest kvalificerede til at overtage stillingerne internt i koncernen," udtaler Telenors topchef i Danmark, Jon Erik Haug, i en pressemeddelelse.

Jon Erik Haug kom ligesom Mattias Ringqvist til Danmark fra en post i den svenske del af Telenor. Her var Jon Erik Haug markedsdirektør frem til april 2010.

BRANCHENYT
Læs også