Kurator: Butlernetworks sælges inden for få dage

Netværket hos konkursramte Butlernetworks holdes oppe af partner. Rutineret kurator forventer hurtigt salg.

Advokat og partner Søren Aamann Jensen fra Kromann Reumert regner med, at der kun går få dage, inden resterne af  konkursramte Butlernetworks er solgt.

Søren Aamann Jensen er blevet udpeget som kurator i boet.

"Vi regner med, at sagsprocessen går meget stærkt. Nærmere dage end uger," siger han. 

Kuratoren oplyser, at selskabet gik konkurs onsdag den 1. juni. Det skete efter flere år med blodrøde tal på bundlinjen.

Faktisk slæbte Wimax-selskabet rundt med en gæld på 217 millioner kroner

Selskabets direktør, der havde tidligere IT Factory-bestyrelsesmedlem Henning Børgensen som bestyrelsesformand,  forsvarede sig indædt mod kritik af selskabets økonomi. Det kan du læse mere om her.

Nødberedskab
Lige nu holder man netværket kørende hos Butlernetworks, hvilket også er grunden til, at et salg vil gå stærkt, oplyser kurator.

"Vi har et nødberedskab kørende derude," fortæller Søren Aamann Jensen.

Han oplyser videre, at samarbejdspartneren GlobalConnect af hensyn til kunderne lader netværket køre. Det samme fortæller direktøren fra GlobalConnect til Computerworld:

"Vi afventer den videre udvikling i sagen og fastholder for nuværende den del af driften af nettet, som GlobalConnect driver for Butlernetworks, så kunderne påvirkes mindst muligt af Butlernetworks' situation," siger administrerende direktør Niels Zibrandtsen.

Steen Gude og politiet
Advokat Søren Aamann Jensen er i øvrigt en efterhånden rutineret advokat til at håndtere konkurser.

Han konstaterede i 2010, at milliarder af kroner var forsvundet i kølvandet på de forretninger, som den omdiskuterede ejedomsmatador Steen Gude havde foretaget.

Året forinden havde Søren Aamann Jensen som kurator i en cirkulæreskrivelse i en anden sag gjort opmærksom på en række forhold, som han mener, politiet bør kikke nærmere på.

Det skete, da tømmermændene efter selskabet Totempo indtraf. Tømmermænd i form af krav på over en milliard kroner mod boet.

Nu kaster Søren Aamann Jensen sig altså over resterne af Butlernetworks. Denne gang med en forventning om et hurtigt salg af boet.

Søren Aamann Jensen ønsker ikke at oplyse hvilke eller hvor mange potentielle købere, han allerede er i kontakt med.

BRANCHENYT
Læs også