B&O løfter sløret for 1. kvartal

Mandag ventes at blive en stille handelsdag, fordi amerikanerne fejrer Columbus Day. Ugens første danske regnskab kommer onsdag, når B&O fremlægger tallene for 1. kvartal.

Mandag

Ugen ventes at blive indledt med en stille handelsdag i Europa, idet USA fejrer Christopher Columbus' ankomst til landet den 12. oktober 1492. Begivenheden fejres hvert år den 2. mandag i oktober.

De amerikanske aktiemarkeder er åbne for handel, men hovedparten af investorerne ventes at være på forlænget weekend dels på grund af helligdagen, dels fordi der ligeledes er et totalt fravær af amerikanske nøgletal, hvorfor der næppe er udsigt til de helt store udsving. Obligationsmarkederne har lukket.

Den danske ingrediensproducent Chr. Hansen deltager på SupplySide West 2011-konferencen fra den 10. til den 14. okt. i Las Vegas, hvor selskabets probiotiske produkter vil blive præsenteret. Probiotika dækker over mikroorganismer, f.eks. mælkesyre- og bifidobakterier, som tillægges sundhedsfremmende egenskaber. Onsdag kl. 11.30 lokal tid fremlægger videnskabelig direktør Birgit Michelsen de nyeste kliniske studier af Chr. Hansens probiotiske bakteriestammer.

..

Læs også