Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Ung iværksætter kan drive den af i Thailand

Nogle vil hævde, at 31-årige Dennis Kjærgaard har fundet koden til det perfekte liv.

Benny Kjærgaard (tv) med sin søn Dennis kjærgaard. De to stratede i 2007 webshoppen, Billigepokaler.dk, sammen. Privatfoto

Et par timers arbejde om dagen med rigelig indtjening til at finansiere tilværelsen for ham og kæresten i det solrige Thailand.

Alt hvad han behøver for at have finansieringen på plads, er den computer, som han i forvejen bruger på sin nuværende lokation i Aalborg. Herfra driver han sammen med sin far, Benny Kjærgaard på 54 år, webshoppen Billigepokaler.dk.

Faderen bor i Randers og driver en skomagerbutik i Skive, men var webshoppen ikke kommet til, er det ikke sikkert, at skomagerbutikken havde overlevet i sin nuværende forfatning.

Den succes smitter af på Dennis Kjærgaard, som nu kan indfri drømmene om en rolig og afslappet tilværelse i det sydøstasiatiske, samtidig med, at indtjeningen om ikke er sikret, så i hvert fald er til stede.

»Jeg lever af webshoppen. Det var mit mål at få den minimumsindtægt, så jeg kunne forsørge mig og min kæreste. Nu bytter jeg bare min lokation med en, jeg hellere vil have,« som han siger.

Læs hele historien i Morgenavisen Jyllands-Posten, tirsdagLÆS OGSÅ: Brugte golfbolde gør 18-årig til næsten-millionær

LÆS OGSÅ: 14-årig jantelovshader skaber millionsucces

LÆS OGSÅ: 20-årig tjener penge uden at røre en finger

BRANCHENYT
Læs også