Syg Mærsk-boss må blive i Schweiz

Den sygemeldte A.P. Møller - Mærsk-direktør Nils Smedegaard Andersen må blive i Schweiz længere end planlagt, da han er ramt af lungebetændelse i forlængelse af sin operation.

Det kommer til at trække ud med, at A.P. Møller - Mærsks sygemeldte adm. direktør Nils Smedegaard Andersen igen er at finde på dansk grund.

Mærsk-direktøren har siden 30. december været indlagt på et hospital i Schweiz efter en operation, hvor han fik udskiftet en hjerteklap, og nu er der tilstødt komplikationer i form af en lungebetændelse.

Det betyder, at han ikke som planlagt blev overført til Rigshospitalet fredag, men i stedet må blive på det schweiziske hospital, indtil lægerne der siger god for, at han kan vende hjem.

Ifølge Mærsks presseafdeling har lægerne oplyst, at lungebetændelse er typisk for patienter, der har gennemgået den form for operation, og planen er som hidtil, at Nils Smedegaard Andersen i februar igen er at finde i arbejdstøjet og har rejst sig fra sygelejet.

I mellemtiden får bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen en lidt tættere kontakt med direktørerne af de enkelte Mærsk-enheder, hvor han normalt er i tættest kontakt med Nils Smedegaard Andersen.

Akutplan klar i skuffen

..

Læs også