Skat banker i bordet: Vil mødes med CSC's topchef

Topchef hos Skat vil kun mødes med Carsten Lind, der kommer sin nordiske chef for public sector til undsætning.

Tom Ingvardsen

Skats koncerndirektør, Jesper Skovhus Poulsen, finder det "formålsløst" at deltage i møder, hvor forskellige grupperinger af CSC-medarbejdere fremlægger "mere eller mindre realistiske milepælsplaner" og laver aftaler, som siden afmeldes.

Derfor kræver topembedsmanden møde på "højeste niveau" i sagen om et 200 millioner kroner dyrt it-system til Skat, der er kørt af sporet.

Det fremgår af en  mail fra august til topchef Carsten Lind fra CSC, som Computerworld tidligere har offentliggjort. Du kan læse mailen her

Carsten Lind føler åbenlyst behov for at komme sin chef for public sector, Jens Schmidt, til undsætning, viser en anden mail.

"Jeg anser nu Jens Schmidt der er ny Nordisk Direktør for vores Public Sector og medlem af direktionen som værende højeste niveau og ikke nogen medarbejder," skriver Carsten Lind til Skats koncerndirektør i den anden mail.

Det direkte svar på koncerndirektør Jesper Skovhus Poulsens mail er sendt små to timer efter. 

Ud over at forsvare sin nordiske chef, lader CSC's topchef dog også forstå, at han selv vil mødes med Skats chef, som han har ønsket.

Desuden forklarer Carsten Lind at det forhold, at han ikke har deltaget i nogle omtalte møder, ikke afspejler, hvorvidt sagen har høj prioritering hos CSC...

Læs også