»Hvad kan man regne med, hvis man ikke kan regne med sin pension?«

Landsrettens dom tvinger danskere til at sætte sig ind i historikken bag pensionsordninger, mener Tine AurvigHuggenberger.

Tine Aurvig-Huggenberger kunne ikke lade være med at returnere spørgsmålene med et par sarkastiske svar, da hun i går blev bedt om at forholde sig til sit nederlag i retten. En afgørelse, som hun tydeligvis har svært ved at greje.

»Jeg er selvfølgelig enormt skuffet. Det er dét, der er at sige til det. Vi vandt en fuldstændig klar sejr i byretten og havde en formodning om, at landsretten ville stadfæste dommen,« sagde Tine Aurvig-Huggenberger, som sammen med HK/Privat vil bruge de næste dage på at studere præmisserne bag afgørelsen.

»Når vi har gjort det, tager vi stilling til, om der skal ske det ene eller andet.«


Er der noget, du er særligt uenig i i afgørelsen?

»Altså, det er jo svært at bruge det begrebsapparat, at du er særligt uenig i noget… Jeg undrer mig over, at jeg som lønmodtager skal sætte mig ind i historikken for en pensionsordning, der dybest set går tilbage til 30 år, før jeg blev født. Det er et tungt krav, så jeg vil anbefale alle at studere forudsætningerne for deres pensionsordning, for det har ret vidtrækkende konsekvenser.«..

Læs også