Telekrigens general

Interview: Jon Erik Haug har stået i spidsen for Telenor Danmark siden 2010. Hans mål har fra dag ét været at skabe fornyet gejst og tjene penge. Trods fyringer og priskrig er målet nået, fastslår den norskfødte telechef.

Slipset kigger man forgæves efter, og sammen med det ubarberede look, det drengede smil og de friske bemærkninger fremstår Telenor Danmarks topchef mest af alt som en glad dreng.

Men der er også al mulig grund til at være glad, forklarer Jon Erik Haug, adm. direktør i Telenors danske forretning siden maj 2010, mens han indtager sofaen og hurtigt byder på kaffe og vand.

»2011 bliver det bedste år, vi har haft i Telenor Danmark. Så vi er ganske tilfredse,« lyder det på klingende norsk, mens den 49-årige telechef læner sig mageligt tilbage i sofaen i en øvelse, der tydeligt signalerer: Så er jeg klar.

Jon Erik Haug har indvilliget i at sætte ord på den omstilling, som televerdenen og i særdeleshed Telenor gennemgår, mens mobilkrigen hver eneste dag brager løs uden for hovedkontoret i Sydhavnen i København.

Kampen fortsætter

..

Læs også