3F: Står Saxo Bank bag hacking?

Fagforeningen kommer med meget kraftige antydninger mod Saxo Bank. Bankdirektøren raser.

Lars Seier Christensen er sur over antydningerne. Foto: Lars Krabbe

”Hvem er det lige, der betaler de der hackere for at lave de angreb? Det er jo ikke noget, man bare sætter sig til at gøre. Nogen finansierer det her. Jeg beskylder dem ikke for noget, men jeg konstaterer bare, at Saxo Bank allerede har skudt penge i det her.”

Sådan lyder det fra 3F-formand Poul Erik Skov Christensen i et interview med politiken.dk.

Baggrunden er, at 3F’s hjemmeside er blevet hacket af anonyme hackere pga. konflikten med restaurant Vejlegården i Vejle.

3F-formanden afviser, at der er tale om en decideret beskyldning mod Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen, der har indrykket en annonce i Vejle Amts Folkeblad til fordel for restaurant Vejlegården, og desuden har inviteret flere hundrede venner på middag i restauranten.

”Hvad fanden bilder manden sig ind?”

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lars Seier Christensen, men af hans Facebook-profil fremgår det, at han er stærkt utilfreds med udtalelsen.

”De virker noget paniske hos 3F. Tænk at insinuere, at Saxo Bank (der i øvrigt intet har at gøre med mit private initiativ i forbindelse med restaurant Vejlegården) og jeg skulle finansiere hacking af deres hjemmeside,” skriver Lars Seier Christensen på Facebook.

”Hvad fanden bilder manden sig ind,” spørger han.

Konflikten mellem 3F og restaurant Vejlegården har stået på i flere måneder, og den kom for alvor i mediernes søgelys, da 3F forhindrede, at lokalavisen Vejle Amts Folkeblad kunne bringe annoncer fra restauranten.

Læs også