Seier pudser advokat på 3F-formand

Bankdirektør vil ikke finde sig i antydninger af, at han står bag hackerangreb.

Lars Seier Christensen er sur over antydningerne. Foto: Lars Krabbe

Saxo Banks direktør Lars Seier Christensen truer nu 3F-formand Poul Erik Skov Christensen med en politianmeldelse, hvis han ikke trækker antydninger om hackerfinansiering tilbage.

”Jeg kan bekræfte, at der fra Saxo Banks advokat, John Korsø Jensen, i aften afsendes et brev til Poul Erik Skov Christensen, hvori der gøres opmærksom på, at banken opfatter hans udtalelser, såfremt de er korrekt gengivet, som værende injurierende og dermed en strafbar overtrædelse af straffelovens § 267,” skriver Lars Seier Christensen i en mail til Jyllands-Posten.

”Saxo Bank A/S tager naturligvis afstand fra enhver form for ulovligheder, og der er i øvrigt ingen sammenhæng overhovedet mellem min private middagsinvitation til et antal mennesker og det af 3F omtalte hackerangreb,” skriver han.

Kraftige antydninger

Baggrunden er, at 3F-formand Poul Erik Skov Christensen i et interview med politiken.dk antyder, at Saxo Bank står bag det hackerangreb, som 3F er udsat for i forbindelse med konflikten med restaurant Vejlegården.

”Hvem er det lige, der betaler de der hackere for at lave de angreb? Det er jo ikke noget, man bare sætter sig til at gøre. Nogen finansierer det her. Jeg beskylder dem ikke for noget, men jeg konstaterer bare, at Saxo Bank allerede har skudt penge i det her,” siger Poul Erik Skov Christensen til politiken.dk med henvisning til at Lars Seier Christensen har inviteret 200 venner på middag i restauranten og indrykket en annonce til fordel for Vejlegården i Vejle Amts Folkeblad.

Fagforeningsformanden afviser dog, at der er tale om en decideret beskyldning mod Saxo Bank.

Uforståelige beskyldninger

Men det giver Saxo Bank-direktøren ikke meget for.

”Poul Erik Skov Christensen bedes uden unødigt ophold foranledige, at der finder en offentlig tilbagekaldelse og berigtigelse af disse udtalelser sted,” skriver Lars Seier Christensen i mailen til Jyllands-Posten.

”Jeg synes, disse beskyldninger over for banken er helt uforståelige. Jeg er som mange andre danskere forarget over forløbet i forbindelse med restaurant Vejlegården og har derfor som privatperson valgt at invitere nogle venner på middag for at støtte op om restauratøren. Det kan ikke være rigtigt, at man som privatperson ikke kan foretage sig ganske almindelige handlinger ud fra et demokratisk og frihedselskende sindelag, uden at det fyger om ørerne med grundløse beskyldninger imod ens virksomhed,” skriver han.

Jyllands-Posten har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Poul Erik Skov Christensen.

BRANCHENYT
Læs også