Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Mærsk genopliver gammel tradition

Første generalforsamling efter hr. Møllers død går tilbage til rødderne.

Selv om generalforsamlingen i 2008 var henlagt til et telt på Tåsinge, skulle aktionærerne alligevel forkæles. Foto: Carsten Andreasen Generalforsamlingen i A.P. Møller-Mærsk blev i 2008 afholdet i et stor telt ved Mærskgården i Troense på Tåsinge. Hjemmeværnspoliti og turistbusser på gaden. Foto: Carsten Andreasen Ved den seneste generalforsamling på Tåsinge i 2008, rammerne flotte, selv om der var tale om et til lejligheden opsat telt. Foto: Carsten Andreasen

Når aktionærerne i A.P. Møller - Mærsk til april 2013 tager til generalforsamling i det store lyseblå konglomerat, skal de ikke vende de nypudsede skospidser mod København. Generalforsamlingen afholdes nemlig i Svendborg, nærmere bestemt i Mærskgården i Troense på Tåsinge.

Det fortæller A.P. Møller - Mærsks pressechef, Michael Christian Storgaard, efter det ellers de sidste fire år og perioden 2004-2007 har været i Bella Center på Amager i København.

- Man har gjort det før, indtil 2003 og i 2008, og nu synes man, det var på tide at gøre det igen, fortæller Michael Christian Storgaard til Ritzau Finans.

Trofast deltager vil mangle

Generalforsamlingen finder sted 11. april 2013 og går i gang kl. 11.00. Forslag til dagsordenen skal stilles inden 27. februar.

Både formand Michael Pram Rasmussen og næstformand Niels Jacobsen, samt de menige bestyrelsesmedlemmer Leise Mærsk Mc-Kinney Møller og Jan Tøpholm, skal genvælges ved generalforsamlingen, hvis de ønsker det.

Det bliver samtidig den første generalforsamling i A.P. Møller - Mærsk siden Mærsk Mc-Kinney Møllers død 16. april i år.

BRANCHENYT
Læs også