Har du brug for en DR-vært?

DR har etableret eget bureau, hvor DR-profiler og -værter og deltagere i programmer som MGP og X Factor kan bookes til arrangementer og koncerter, m.v.

Foto: Jens Dresling

Det skal være lettere at hyre DR-værter og profiler til event, derfor har public service huset i Ørestaden oprettet bureauet DR Booking, skriver DR i et nyhedsbrev.

"Danskerne efterspørger DRs kendte ansigter og figurer. Derfor skal vi helt i tråd med DRs strategiske mål være tilgængelige for danskerne, dér hvor de er. Med det nye bookingbureau kan vi omsætte DRs mange programmer til arrangementer, koncerter og lignende - sammen med de kendte ansigter. Det er med til at give DRs brands en ekstra dimension, fordi vi møder danskerne uden for hjemmets fire vægge," siger Jon Lynge Morales Larsen, der er projektleder i bureauet og også skal agere filter og vurdere, om et arrangement ligger inden for rammerne af, hvad DR kan og må stille op til.

Blandt de figurer, DR Booking foreløbig har på plakaten, er Hr. Skæg fra Ramasjang, sangerne fra MGP 2012 og 2013 og Store Nørd. Planen er, at flere skal støde til - f.eks. DR's livsstilseksperter og korrespondenter.

Læs også