Volkswagen up! sætter rekord

På ni måneder har 10.000 danskere fået leveret en VW up!

VW up!-kunde nummer 10.000 i Danmark blev ægteparret Jane og Johnny Hansen, der fik leveret deres up! hos Volkswagen Amager. Volkswagen inviterede i den  anledning de nye ejere på et weekendophold i Autostadt, der ligger ved Volkswagen-fabrikken i Wolfsburg.
 Foto: VW

Den har i måneder siddet solidt på toppen som Danmarks mest solgte bil.

Nu har Volkswagen up! også noteret sig for en dansk rekord. Siden lanceringen på det danske marked i marts har Volkswagen i Danmark leveret 10.000 up!'er til danske kunder.

Dermed skulle bilen ifølge tal fra De Danske Bilimportørers statistik være den model, som danskerne har købt flest af på et enkelt år. Bilimportørernes statistik over enkelte modeller går tilbage til 2000.

Leveringstid på vej ned

Succesen har været så stor, at VW i Danmark har været oppe på en leveringstid på næsten et halvt år.

"Vi havde selvfølge håbet, at up! ville blive en succes, og at vi ville levere 5.500 biler det første år. At der har været 10.000 danskere, der har ønsket sig en up!, er vi selvfølgelig både stolte af og glade for," lyder det fra Urik Schönemann, der er direktør for VW i Danmark.

"Vi er utroligt glade for stadig at have ordrebogen fuld, og ny ordrer kommer til hver dag. Bagsiden har været ventetid, men den har vi efterhånden fået reduceret med langt mere produktionskapacitet, og ventetiden vil snart være på normalniveau, lover direktøren.

Pris under 100.000 kr.

Stærkt medvirkende til salgssuccesen har været en pris under 100.000 kr.

"Vi er rigtig glade for den tillidserklæring, som danskerne har vist os med deres valg af up! Det er selvfølgelig en tillid, som vi og vores forhandlere vil gøre alt for at bevare, for vi har fået mange nye kunder siden introduktionen af up!," tilføjer VW's danske marketingchef, Ulrik Drejsig.

Læs også