Netto trækker i land efter kundeopstand

Kæden kommer ikke til at importere så mange polske varer som ventet, siger direktør.

De fleste varer i Netto vil fortsat være danske, forsikrer Netto-direktør.  Foto: Christian Klindt Sølbeck

Efter kritiske reaktioner fra kunderne har discountkæden Netto valgt at trække udmeldingen om flere polske varer i butikkerne tilbage.

Det skriver Berlingske Business.

I går sagde direktør Claus Juel-Jensen ellers, at Netto fremover ville satse mere på udenlandske leverandører, men beslutningen faldt ikke i god jord hos kunderne.

"Hvis du spørger mig, om jeg er blevet klogere, så vil jeg sige, at det er jeg. Reaktionen har været mere markant end forventet, og den er altså en kæmpe fordel for de danske producenter," siger direktøren til Berlingske.

De fleste varer er danske

Det var især udsigten til flere polske varer, der fik kunderne til at reagere bl.a. på de sociale medier som her på Nettos Facebook-side.

Netto udsendte desuden en pressemeddelelse i går, hvor kæden forsikrer, at de danske varer fortsat vil være at finde i butikken.

"Langt hovedparten af varerne i Netto vil også fremover være danske. De varer, som kunderne holder af, skifter vi naturligvis ikke ud med tilsvarende udenlandske produkter. Det er kundernes valg, der afgør, hvad vi har på hylderne," siger Claus Juel-Jensen i pressemeddelelsen.

Læs også