Skuffende tal

Valutamarkedet lå stille hen det meste af tirsdagen, for allerede fra morgenstunden trak investorerne ud på sidelinjen, mens de ventede på eftermiddagens forbrugertillid fra USA. Frem til kl. 16 bevægede de fleste valutaer sig kun inden for snævre intervaller, og midt på eftermiddagen blev den amerikanske dollar handlet til 592,10 kr. mod 592,90 kr. aftenen forinden.

Under formiddagens handel samlede interessen sig om offentliggørelsen af det tyske ifo-indeks, der i februar-versionen blev opgjort til 96,4 mod 97,4 måneden forinden. Ifo-indekset lodder stemningen blandt de tyske industriledere med hensyn til deres syn på den økonomiske situation samt deres forventninger til den kommende udvikling, og derfor fik tilbagegangen i februar flere markedsdeltagere til at hæve øjenbrynene.

Noget større postyr afstedkom offentliggørelsen af ifo-indekset dog ikke, og relativt hurtigt lagde investorerne det bag sig, mens de fokuserede på tirsdagens vigtigste begivenhed på nøgletalsfronten - den amerikanske forbrugertillid...

BRANCHENYT
Læs også