Jagt på lejere til prestigeprojekt er gået ind

Det nordsjællandske developerselskab Sjælsø Gruppen håber på en bred deltagelse i etableringen af et World Trade Center (WTC) i København. Sjælsø Gruppen meddelte i november, at selskabet havde fået rettighederne til prestigeprojektet, der kommer til at ligge i Ørestaden.

»Vi vil danne en forening kaldet WTC Association, som er en forening af folk og virksomheder, der har interesse i handel med udlandet. Der vil vi gerne have Handelshøjskolen, Handelskammeret, Udenrigsministeriet og andre med. Der er utrolig mange institutioner, der arbejder inden for de her felter i Danmark, som kan have en interesse i at støtte,« siger administrerende direktør i Sjælsø Gruppen, Ib Henrik Rønje.

Direktøren oplyser dog, at Sjælsø Gruppen endnu ikke har aftaler på plads med institutioner og kommende lejere: »Vi er i gang med at tegne det, og vi skal finde ud af, hvordan vi griber det an. Det skal være et hus, hvor vi kan have lejere helt fra 50 kvm. til 50.000 kvm., og meningen er, at vi skal tegne et hus, som vi kan bygge i flere etaper,« siger Ib Henrik Rønje...

BRANCHENYT
Læs også