Fint regnskab fra Jyske Bank

Markedsdeltagerne holdt lav profil først på tirsdagen sammen med de øvrige aktører i Europa, mens de ventede på fremlæggelsen af de vigtige forbrugertillidstal fra USA. Og da tallene overraskede i positiv retning, blev stemningen forbedret, hvilket viskede en del af formiddagens minusser af tavlen.

Noget egentlig comeback for det danske marked blev der ikke tale om, dertil tyngede kursfaldene på udvalgte aktier for meget i det samlede regnskab, og ved lukketid blev KFX-indekset opgjort til 261,96 - 0,84 point under mandagens niveau.

Jyske Bank offentliggjorde regnskabsmeddelelse for 1. kvartal 2004, og i årets første tre måneder havde banken opnået en basisindtjening, der lå på linje med analytikernes forventninger. Derimod havde Jyske Bank fået mere ud af pengene, end analytikerne havde regnet med, for i 1. kvartal steg resultatet før skat til 501 mio. kr. fra 277 mio. kr. i samme periode sidste år. Der var ventet en fremgang i resultatet før skat til 420 mio. kr., og den flotte udvikling kom da også bag på ledelsen i Silkeborg...

Læs også